Frequently Asked Questions

Hier kan je alle antwoorden vinden op vragen die je hebt.

Toch niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen geplaatst voor 12.00 (maandag - vrijdag) worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen geplaatst na 12.00, of in het weekend, worden de volgende werkdag verstuurd. Je ontvangt een e-mail met de track & trace om je bestelling te volgen, zodra de bestelling is overhandigd aan de koerier.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Na verzending, zullen we jou een e-mail sturen met de track & trace. Als je deze e-mail met de verzendbevestiging niet in je inbox ziet, check dan je spam folder.

Wat zijn de verzendmogelijkheden?

Orders boven de €50 zullen gratis worden verzonden met PostNL. Mocht je je pakket naar een pakketpunt willen sturen, dan kan je ons e-mailen.

Homerr (Gratis) komt doorgaans aan binnen 3 tot 5 werkdagen. Dit is de meest duurzame opties, dus het kan soms wat langer duren. Bedankt voor je begrip!

PostNL Standaard (€4,50) komt doorgaans aan binnen 1 tot 2 werkdagen. Besteld voor 12.00, is volgende dag in huis.

PostNL Pakketpunt (€3,50) komt doorgaans aan binnen 1 tot 2 werkdagen. Besteld voor 12.00, is volgende dag in huis.

Ophalen in Amsterdam (Gratis). Je kan je order gratis ophalen bij de Cornelis Dirkszstraat 29 - sout in Amsterdam. Selecteer de pick-up optie bij je order en stuur een mail voor een ophaalafspraak.

Hebben jullie een discrete verpakking?

De box wordt verzonden in een bruine kartonnen doos met papieren tape met het Aia* logo erop. Mocht dit een probleem zijn, dan kan je ons altijd mailen naarinfo@timeforaia.comvoor een merkloze verpakking.

Retourbeleid

What is het retourbeleid?

Wat als ik mijn product wil ruilen of retourneren?


Jammer om te horen! Wij accepteren helaas geen retourzendingen voor geopende of gebruikte producten. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of omruiling van een beschadigd artikel, moet je ons eerst binnen 7 dagen na ontvangst van het product een e-mail sturen. Ongeopend producten (de dop van de pomp moet gesloten blijven) wordt binnen 7 dagen na aankoop geaccepteerd.

Stuur ons een e-mail naarinfo@timeforaia.comom ons op de hoogte te stellen van de schade (een foto is altijd handig).

Product

Hoe lang doe ik met een fles glijmiddel?

Hoe lang een fles meegaat, hangt af van hoe vaak je het gebruikt. Bij dagelijks gebruik gaat een fles ongeveer 2 maanden mee. Bij wekelijks gebruik ongeveer een half jaar.

Hoe lang blijft het product goed na openen?

Al onze producten blijven 12 maanden goed na openen. Zie logo op de verpakking.

Alternatieven glijmiddel

Kan ik natuurlijke glijmiddel gebruiken als glijmiddel?

Ja, natuurlijke glijmiddelen, zoals onze 100% natuurlijke variant, zijn speciaal ontworpen voor intiem gebruik kunnen veilig en effectief worden gebruikt als glijmiddel. Deze producten zijn meestal op waterbasis en bevatten ingrediënten die de pH-balans van het lichaam respecteren en geen irritatie veroorzaken.

Kan ik vaseline gebruiken als glijmiddel?

Hoewel sommige mensen vaseline als glijmiddel hebben gebruikt, wordt het meestal niet aanbevolen vanwege mogelijke problemen zoals incompatibiliteit met condooms, risico op infecties en langdurige werking. Voor veilig en effectief gebruik, is het beter om een glijmiddel te kiezen dat speciaal is ontworpen voor intiem gebruik.

Kan ik shampoo gebruiken als glijmiddel?

Shampoo wordt sterk afgeraden als glijmiddel. Shampoo is niet ontworpen voor intiem gebruik en kan de gevoelige huid irriteren en de vaginale pH-balans verstoren, wat tot infecties kan leiden.

Kan ik massageolie gebruiken als glijmiddel?

Sommige massageoliën kunnen als glijmiddel dienen, maar voorzichtigheid is geboden. De Aia* massageolie is niet geschikt als glijmiddel. Controleer de ingrediënten, vermijd geurstoffen en test de olie op een klein deel van de huid om gevoeligheidsreacties te voorkomen. Zorg ervoor dat de gekozen olie veilig is voor gebruik met condooms en overweeg de mogelijkheid van huidirritatie en verstoring van vaginale pH-balans.

Kan ik zonnebloemolie gebruiken als glijmiddel?

Zonnebloemolie wordt niet aanbevolen als glijmiddel, vooral vanwege mogelijke incompatibiliteit met condooms, kans op irritatie van de huid en verstoring van vaginale gezondheid. Voor veilig en comfortabel gebruik is het beter om te kiezen voor glijmiddelen die specifiek zijn ontworpen voor intiem gebruik.

Kan ik kokosolie gebruiken als glijmiddel?

Kokosolie wordt soms gebruikt als natuurlijk glijmiddel, maar let op enkele overwegingen. Hoewel het glad kan aanvoelen, kan kokosolie de compatibiliteit met condooms verminderen en de pH-balans verstoren, wat het risico op infecties kan vergroten. Als alternatief kun je kiezen voor glijmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor intiem gebruik.

Sexting

Wat is sexting?

Sexting is het uitwisselen van sexy foto's, filmpjes en/of berichtjes via je mobiele telefoon, tablet of computer. Dit gebeurt altijd in vertrouwen en kan naakt of deels ontbloot zijn. In de meeste gevallen is online seksueel gedrag leuk en normaal en kan het bijdragen aan een plezierige seksuele relatie. Sexting kan een leuke toevoeging zijn aan je seksuele leven.

Het is belangrijk om het op een respectvolle manier te doen. Voordat je een sexy foto of film stuurt, check eerst bij de ander of dit oké is.

Hoe doe je sexting?

Hoewel sexting een persoonlijke keuze is en er geen vaste regels zijn, zijn hier enkele algemene tips die je kunt volgen om sexting leuker en veiliger te maken:

1. Gebruik creatieve taal: Maak gebruik van creatieve taal om je verlangens en fantasieën te uiten. Je kunt erotische verhalen vertellen, flirterige opmerkingen maken of zelfs gewoon zachte woorden gebruiken om de opwinding op te bouwen.

2. Verken verschillende posities en scenario's: Praat over verschillende posities en scenario's die je wilt proberen tijdens het vrijen. Dit kan helpen om je fantasieën tot leven te brengen en de opwinding te vergroten.

3. Stuur sensuele foto's: Stuur sensuele foto's van jezelf om de opwinding te verhogen. Zorg ervoor dat je geen persoonlijke informatie of gezicht laat zien om je privacy te beschermen.

4. Neem de tijd: Sexting is een langzaam proces. Neem de tijd om elkaar te leren kennen en bouw langzaam de opwinding op.

Ongewenste sexting

Bij ongewenste sexting worden sexy foto's en filmpjes doorgestuurd zonder toestemming van de persoon die afgebeeld is. Dit kan ook gebeuren wanneer iemand ongevraagd een sexy foto of filmpje van zichzelf stuurt. Net als bij fysieke seks, is online toestemming van groot belang. Het verspreiden van seksueel getint beeldmateriaal zonder toestemming is een vorm van seksueel grensoverschrijdend gedrag en strafbaar. Online pesten, zoals iemand kwetsen, beledigen of belachelijk maken, kan ook strafbaar zijn. Als je te maken hebt gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag, kun je hier hulp bij krijgen. Hier vind je meer informatie over waar je terecht kunt. We zijn er voor je.

Seksualiteit

Aseksueel

Aseksuele mensen ervaren geen seksuele aantrekkingskracht op een traditionele manier. In tegenstelling tot celibatair leven, wat een levensstijlkeuze is, is aseksualiteit een intrinsiek onderdeel van iemands seksuele identiteit. Er is echter veel diversiteit onder aseksuele mensen in hoe zij relaties, aantrekkingskracht en opwinding ervaren; het is gebruikelijk dat aseksuele mensen nog steeds op zoek zijn naar romantische en emotionele verbindingen.

Androgynoseksueel

Mensen die androgynoseksueel zijn voelen seksuele, romantische en/of emotionele aantrekkingskracht tot mensen met zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken.

Androseksueel

Androseksuele mensen voelen zich voornamelijk seksueel, romantisch en/of esthetisch aangetrokken tot mannelijkheid (maar niet noodzakelijk tot mannen). De term wordt meestal gebruikt door genderqueer personen in plaats van heteroseksuele of homoseksuele personen.

Aromantisch

Aromantische mensen ervaren geen traditionele romantische aantrekkingskracht, hoewel ze nog steeds seksuele aantrekkingskracht kunnen ervaren.

Autoseksueel

Autoseksueel is een persoon die seksueel aangetrokken wordt en opgewonden raakt door hun eigen lichaam. Maar masturbatie maakt niet automatisch een persoon autoseksueel (net zoals seks hebben niet automatisch een persoon seksueel maakt).

Bi-curious

Mensen die bi-curious zijn, zijn geïnteresseerd in het verkennen van hun aantrekkingskracht tot mensen van hetzelfde geslacht, evenals mensen van een ander geslacht.

Biseksueel

Biseksuele mensen voelen seksuele, romantische en/of emotionele aantrekkingskracht tot mensen van zowel hetzelfde geslacht als een ander geslacht. Mensen kunnen deze aantrekkingskracht op verschillende manieren en in verschillende mate gedurende hun leven ervaren.

Demiseksueel

Net als bij het concept van demiromantiek, zijn demiseksuelen mensen die geen seksuele aantrekkingskracht ervaren naar een andere persoon, tenzij ze een sterke emotionele band hebben gevormd.

GrayA

GrayA (of Grijsseksueel) verwijst naar mensen die zeer zelden seksuele aantrekkingskracht ervaren.

Heteroseksueel

Heteroseksuele mensen voelen seksuele, romantische en/of emotionele aantrekkingskracht tot een persoon van het tegenovergestelde (binair) geslacht, dus vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen, of mannen tot vrouwen.

Heteroflexibel

Heteroflexibele mensen voelen zich voornamelijk seksueel en/of romantisch aangetrokken tot genders anders dan hun eigen gender, maar staan ook open voor seksuele en/of romantische interacties met mensen van hetzelfde gender. De term verwijst vaak naar mensen die voornamelijk heteroseksueel zijn, maar soms seksueel aangetrokken zijn tot (of nieuwsgierig zijn naar het verkennen van) leden van hetzelfde geslacht.

Homoflexibel

Net als bij heteroflexibele mensen, voelen homoflexibele mensen zich voornamelijk aangetrokken tot mensen van hun eigen geslacht, maar staan ze open voor seksuele en/of romantische interacties met mensen van een ander geslacht.

Lesbian

Lesbisch verwijst naar vrouwen die zich seksueel, romantisch en/of emotioneel aangetrokken voelen tot vrouwen. Sommige non-binaire mensen kunnen zich ook identificeren met deze term.

Objectumseksueel

Objectseksualiteit of objectofilie is een vorm van seksuele en/of romantische aantrekkingskracht die zich richt op specifieke levenloze objecten.

Omniseksueel

Omniseksualiteit wordt gekenmerkt door seksueel verlangen en/of aantrekking die niet beperkt is tot mensen van een bepaalde genderidentiteit of seksuele oriëntatie.

Panseksueel

Een persoon die zich aangetrokken voelt tot andere mensen, ongeacht hun genderidentiteit.

Queer

Queer is een term die wordt gebruikt door mensen die specifieke labels voor seksuele en romantische oriëntatie en/of genderidentiteit afwijzen. Oorspronkelijk een scheldwoord, is het nu een term van expressie die een breed scala aan identiteiten en gedragingen omvat. Het is een term die vaak politiek geladen is en duidt op een afwijzing van traditionele normen (bijvoorbeeld zoals bij 'genderqueer' hierboven).

Skolioseksueel

Skolioseksuele mensen voelen zich voornamelijk seksueel, romantisch en/of esthetisch aangetrokken tot genderqueer, transgender en/of non-binaire mensen. Let op: deze term is controversieel. Hoewel sommige genderqueer en non-binaire mensen het gebruiken om gelijkgestemden te vinden, zien anderen het als fetisjiserend en andersmakend. Daarom vragen we vriendelijk aan onze cisgender leden om deze seksualiteitslabel niet te gebruiken. We willen transparant en benaderbaar zijn.

Woordenboek

BDSM

Een term die een breed scala aan erotische praktijken omvat die over het algemeen te maken hebben met controle en/of pijn. Activiteiten kunnen worden onderverdeeld in categorieën van bondage en discipline, dominantie en onderwerping, en sadisme en masochisme.

Bondage

Het beoefenen van fysieke en wederzijds overeengekomen beperkingen voor seksuele bevrediging; denk aan vastgebonden zijn, handboeien en meer.

Casual

Een fysieke (en/of emotionele) relatie zonder de verplichtingen en verwachtingen van een meer formele, traditioneel monogame relatie.

Koppels

Twee mensen hebben een relatie waarin ze zich aan elkaar hebben verbonden en waarbij ze verwachten dat ze de grenzen van deze verbintenis respecteren wanneer ze met anderen spelen.

Dominant

Een BDSM-term voor een persoon binnen een machtsdynamiek die totale of gedeeltelijke controle heeft over de persoon in de onderdanige rol, terwijl de onderdanige degene is die gehoorzaamt. De dominante persoon binnen de machtsdynamiek heeft totale (of gedeeltelijke) macht over de persoon in de onderdanige rol.

FFF

Een trio waarbij alle betrokken personen zich identificeren als vrouwen.

FFM

Een trio tussen twee mensen die zich identificeren als vrouw, en één persoon die zich identificeert als man.

Voorspel

Een overkoepelende term voor alle intieme en sexy activiteiten die niet de daad van penetrerende seks zelf zijn.

Friends with benefits

Vrienden met voordelen. Een informele relatie tussen twee mensen gebaseerd op wederzijds respect, maar zonder de verwachting van toewijding.

Fun

Wederzijds plezier tussen twee mensen.

GGG

Een term die populair is gemaakt door Dan Savage om de kwaliteiten van een uitstekende seksuele partner te definiëren: goed (in bed), gul (met tijd en plezier) en bereid (om te verkennen en open-minded te zijn).

Groep

Seks tussen drie of meer instemmende mensen.

Kink

Een breed begrip voor elke onconventionele seksuele voorkeur of gedrag.

MMF

Een trio waarbij twee deelnemers zich identificeren als man en één als vrouw.

Poly

Een verkorte term voor Polyamorie.

MMM

Een trio tussen drie deelnemers die zich identificeren als man.

Sensueel

Iemand die bijzonder geïnteresseerd is in het ontvangen of geven van genot dat de zintuigen prikkelt, zoals lichte aanrakingen en smaak.

Submissief

Submissieven ontvangen seksueel genot en bevrediging door het overdragen van macht en controle aan een ander in de slaapkamer, als tegenhanger van dominant.

Trio

Een enthousiaste en wederzijds instemmende seksuele ontmoeting tussen drie mensen.

Watching

Het deelnemen aan intieme activiteiten van andere mensen, zonder fysiek met hen te mengen (hoewel je wellicht wel je eigen plezier beleeft).

Singles

Een persoon die geen toewijding heeft aan een specifieke partner.

Polyamorie

Polygamie betekent getrouwd zijn met meer dan één persoon. Dat is overigens illegaal is in veel landen.

Shibari

Kinbaku, ook bekend als shibari, is de Japanse kunst van erotische bondage met touwen. Het binden is een belangrijk en tijdrovend aspect van het spel, dat gebonden is aan esthetische regels.

Roleplay

Roleplay, ook wel rollenspel genoemd, kan op een erotische manier werken door het spelen van rollen en scenario's die seksueel opwindend zijn voor de deelnemers. Bijvoorbeeld een dom en een sub (onderdanig), leraar en leerling, ageplay, etc.

Cosplay

Roleplay, ook wel rollenspel genoemd, kan op een erotische manier werken door het spelen van rollen en scenario's die seksueel opwindend zijn voor de deelnemers. Bijvoorbeeld een dom en een sub (onderdanig), leraar en leerling, ageplay, etc.

Standjes

Introductie: 'Standjes, hoe doe je dat?'

Standjes zijn posities tijdens de seks. Er zijn veel verschillende standjes die je kunt proberen met je partner(s). Wat jij prettig vindt hoeft niet hetzelfde te zijn als voor degenen met wie je seks hebt; je kunt tijdens de seks samen ontdekken wat bij jullie past. Hierbij wat voorbeelden ter inspiratie.

Missionaris, hoe doe je dat?

De missionarishouding is een veelvoorkomend standje tijdens seks. Het werkt als volgt: degene die penetreert ligt bovenop en de ander ligt onder. Dit standje kan worden uitgevoerd met een strap-on (voorbinddildo of -vibrator) of met de eigen penis.

Variaties
Een manier om dieper in de vagina of anus te komen, is door de benen van de onderliggende persoon omhoog te trekken. Je kunt deze om je partner's rug slaan of je voeten of een been over hun schouders leggen. Dit standje kan zowel vaginaal als anaal worden uitgevoerd.

Trio, hoe doe je dat?

Een trio is wanneer drie mensen tegelijkertijd seks hebben. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals drie vrijgezellen die samen zijn of een koppel met een extra persoon erbij. Het is ook mogelijk om met meer dan twee mensen tegelijkertijd seks te hebben.

Hier zijn enkele tips om de ervaring prettiger te maken:

1. Bespreek van tevoren jullie wensen en grenzen. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn over wat je wel en niet wilt doen, zodat jullie allebei comfortabel zijn tijdens de ervaring.

2. Maak eventuele speeltjes schoon als ze van ontvanger wisselen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar ook respectvol naar je partner toe.

3. Wees vriendelijk en respectvol naar elkaar toe. Zorg ervoor dat je partner zich op zijn gemak voelt en dat jullie allebei genieten van de ervaring.

4. Wees transparant over je intenties en verwachtingen. Als je alleen op zoek bent naar een casual ontmoeting, zeg dat dan van tevoren. Als je op zoek bent naar iets serieuzers, wees daar dan ook duidelijk over.

5. Benaderbaar zijn is belangrijk. Zorg ervoor dat je openstaat voor communicatie en dat je bereid bent om te luisteren naar de wensen en behoeften van je partner. Dit zal de ervaring voor jullie allebei prettiger maken.

Doggy, hoe doe je dat?

Bij de doggy style houding zit één persoon op handen en knieën terwijl het bekken gekanteld wordt. De andere persoon zit op de knieën achter hen. Dit standje biedt de mogelijkheid tot zowel anale als vaginale penetratie, afhankelijk van jullie voorkeur. Voel je vrij om te experimenteren en te ontdekken wat voor jullie het meest plezierig is.

Tips voor stimulatie
Een leuke tip voor extra stimulatie is om de tepels van je partner te masseren terwijl je voor hen zit. Je kunt ook je eigen clitoris of penis stimuleren, of vragen of je partner dit voor je wil doen terwijl je achter hen zit. Het kan een geweldige manier zijn om de opwinding te verhogen en de ervaring nog intenser te maken.

Variaties
- Er zijn verschillende manieren om meer wrijving te creëren tijdens seks tussen twee personen. Een optie is dat de achterste persoon diens benen buiten de benen van de voorste persoon plaatst. Hierdoor ontstaat er meer wrijving tussen de penis en vagina. Een andere optie is om te hurken in plaats van te knielen, waardoor de achterste persoon dieper bij de voorste persoon naar binnen kan gaan.

- Een andere variatie is dat de voorste persoon op diens buik ligt, terwijl de achterste persoon plat op de voorste persoon gaat liggen met diens penis of strap-on in de vagina of anus van de ander. Als de onderste persoon een kussentje onder diens buik legt, komt het bekken omhoog en is de vagina of anus beter toegankelijk.

- Dit standje kan ook zittend worden uitgevoerd, waarbij de voorste persoon op diens hurken zit en de achterste persoon met de penis of strap-on naar binnen gaat. Er zijn dus verschillende manieren om te variëren tijdens seks en te ontdekken wat voor beide partners het meest plezierig is.

Amazone, hoe doe je dat?

De Amazonehouding is een seksuele positie waarbij één persoon op de rug ligt en de ander bovenop zit, met elk been aan een kant. Tijdens deze positie kan er gebruik worden gemaakt van een penis of strap-on, die zowel in de vagina als in de anus kan worden ingebracht.

Variaties
- Er zijn verschillende variaties mogelijk bij dit standje. Zo kan degene die bovenop zit gehurkt zitten in plaats van op de knieën, waardoor de penis of strap-on dieper naar binnen kan.
- Een andere optie is dat degene bovenop zich omdraait en met de rug naar het gezicht zit, eventueel steunend op de handen of knieën van de onderste persoon. Dit kan ook een prettige positie zijn voor iemand die zwanger is en bovenop zit.

Zittend vrijen, hoe doe je dat?

Bij het standje waarbij jullie zittend vrijen, zit degene met de penis of strap-on op de knieën, in kleermakerszit of op de rand van het bed. De ander zit op schoot, met jullie gezichten naar elkaar toe. De benen van degene die bovenop zit staan naast het lichaam van de ander en deze persoon leunt op de handen. Dit standje biedt de mogelijkheid om zowel anaal als vaginaal te penetreren, afhankelijk van jullie voorkeuren.

Variaties
- Er zijn ook standjes die geschikt zijn wanneer je in een (rol)stoel zit.

- Een persoon met een penis of een strap-on neemt plaats op een stoel, terwijl de andere persoon zijn/haar benen op de stoel legt of op de grond houdt. Vervolgens draait de persoon bovenop zich om met de rug naar de persoon in de stoel toe.

Lepeltje lepeltje, hoe doe je dat?

Bij het standje lepeltje-lepeltje liggen beide partners op hun zij met hun gezichten dezelfde kant op. Degene met een strap-on of penis ligt achter de ander. Dit standje biedt de mogelijkheid om zowel anaal als vaginaal te penetreren, afhankelijk van jullie voorkeur. Het is een intiem en comfortabel standje waarbij jullie dicht tegen elkaar aan liggen.

Tips voor het verhogen van de opwinding
- Vergeet de clitoris niet te stimuleren


- Geef aandacht aan de tepels, zowel bij jezelf als bij de ander


- Bespreek samen welk ritme jullie prettig vinden


- Wees vriendelijk en open in je benadering, zodat jullie allebei kunnen genieten van de ervaring.

Pegging, hoe doe je dat?

Pegging is een seksuele handeling waarbij iemand met behulp van een strap-on (voorbinddildo of -vibrator) de ander anaal penetreert, zonder dat er een penis aan te pas komt.

Hier zijn enkele tips om je pegging-ervaring zo prettig mogelijk te maken:

- Zorg ervoor dat je voldoende glijmiddel gebruikt om ongemak of pijn te voorkomen.

- Vermijd het aanraken van de vagina met de strap-on na het peggen om het risico op bacteriële infecties te verminderen.

We hopen dat deze tips je helpen om een veilige en plezierige pegging-ervaring te hebben. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een professional of een vertrouwde vriend(in).

Prostaatmassage, hoe doe je dat?

Een prostaatmassage is een techniek waarbij de prostaat, een walnootvormige klier met veel zenuwuiteinden, wordt gestimuleerd. Deze bevindt zich op ongeveer 5 centimeter in de anus van een man en kan worden gemasseerd met behulp van een vinger of een speciaal prostaatspeeltje.

Tips voor stimulatie
Als je op zoek bent naar manieren om je partner te stimuleren, is het belangrijk om rustig te beginnen en de snelheid geleidelijk op te bouwen. Probeer tegelijkertijd de penis te stimuleren om het plezier te vergroten. Houd je nagel van de desbetreffende vinger kort en gebruik veel speeksel of glijmiddel om de ervaring soepeler en comfortabeler te maken. Vergeet niet om open en transparant te communiceren met je partner over wat wel en niet werkt voor jullie beiden.

69, hoe doe je dat?

Een manier om elkaar gelijktijdig oraal te verwennen is door het standje 69 aan te nemen. Hierbij gaat de ene persoon boven het gezicht van de ander hangen, zodat beide geslachtsdelen tegelijkertijd gestimuleerd kunnen worden. Het is een intieme en opwindende manier om elkaar te plezieren.

Winkelwagen

You are €50 away from free shipping.

Je winkelwagen is leeg